Team Vervaet Verhuis: ook op het voetbalveld en op de fiets

Door Kurt Van Synghel op 22 dec 2016

Onze verhuizers zijn een team. Tijdens, maar ook na de werkuren. Toen we vernamen dat onze medewerkers sportclubs oprichtten, konden we dat alleen maar toejuichen. En het blijft niet bij supporteren aan de zijlijn, als werkgever investeren we met plezier in de sociale economie.

Zaalvoetbalclub Vervaet Verhuis

Elke week trekken minstens 5 medewerkers hun voetbalschoenen en blauwe tenue met goene ‘v’ aan. Want sinds augustus is Vervaet Verhuis ook de naam van een zaalvoetbalclub in de kerncompetitie Laarne-Kalken. We zijn shirtsponsor van het team en die investering werpt zijn vruchten af. ZVC Vervaet Verhuis is namelijk uitstekend aan het seizoen begonnen.

Na 7 wedstrijden staat het team op een mooie 3e plaats. Maar volgens ploegleider en chauffeur Tommy Uyttebroek zat er meer in: “We hebben 2 wedstrijden verloren, uitgerekend tegen de teams die boven ons staan in het klassement. Net in die wedstrijden kon onze vaste keeper er niet bij zijn. Hopelijk nemen we met hem erbij revanche in de terugronde, dan behoort zelfs de eerste plaats nog tot de mogelijkheden.”

Ook een wielerclub

Minder competitief maar minstens zo plezant is onze wielerclub: Vervaet Verhuis Cycling Team. Omdat verschillende medewerkers fietsliefhebbers zijn die sowieso vaak fietsen, ontstond het idee om dat in teamverband te doen. Ook dat initiatief ondersteunen we met plezier. Elk lid kreeg een fietsuitrusting met ons logo erop en er is zelfs een busje om de fietsen naar de startplaats te brengen.

FOTO: Het Vervaet Verhuis Cycling Team in actie.