Vervaet Verhuis figureert in Eén-reeks ‘Gevoel voor tumor’

Door Kurt Van Synghel op 06 apr 2018

Op 18 maart maakten meer dan een miljoen kijkers kennis met Tristan Devriendt in de Eén-reeks ‘Gevoel voor tumor’. De tv-reeks brengt in beeld wat de impact van kanker is op het leven van een jonge geneeskundestudent en zijn omgeving. De bedenker van de reeks, Leander Verdievel, werd namelijk zelf als jonge twintiger geconfronteerd met de ziekte. Zijn ervaringen en de moedige getuigenissen van 12 (ex-)kankerpatiënten vormen de inspiratiebron voor deze reeks.

In aflevering 3, 4 en 13 spelen onze verhuizers een kleine rol in de reeks. “Toen ik hoorde dat productiehuis Sylvester Productions verhuizers zocht voor een figurantenrol, nam ik meteen contact op”, zegt bestuurder Kurt Van Synghel van Vervaet Verhuis. 

“We zijn de vaste verhuispartner van ziekenhuizen en medische labo’s in heel Vlaanderen en komen geregeld in contact met moedige mensen die strijden om kanker te overwinnen.”

Een warm gevoel op de set

‘Gevoel voor tumor’ is een reeks met een groot hart én een glimlach. Onze verhuizers voelden dat ook op de set. Collega Michaël Pius kijkt met een warm gevoel terug naar de opnames: “Iedereen kent wel iemand die te maken kreeg met kanker. Je voelde dat iedereen die aan deze reeks meewerkte bepaalde zaken of situaties herkende. Maar er kon ook gelachen worden. De titel verwijst niet toevallig naar gevoel voor humor. Het was een eer en een genoegen om aan dit project te mogen meewerken.”

Levering van verhuismateriaal voor schilderijen

We leverden gespecialiseerd verhuismateriaal aan het productieteam waarmee schilderijen, die ook een rol spelen in het verhaal, veilig verhuisd konden worden. 

Verder komt ook onze verhuiswagen in beeld, maar meer kunnen we daarover niet verklappen. Kijk vooral zelf naar ‘Gevoel voor tumor’ en kijk uit naar de groene ‘V’ van Vervaet Verhuis.

We zijn te zien in:

Aflevering gemist? Bekijk de uitgezonden afleveringen online op VRTNU.

Een voorsmaakje: