Vervaet Verhuis neemt verhuurdienst van duurzame verhuisdozen Kodibox over

Door Kurt Van Synghel op 02 mei 2018

Vervaet Verhuis doet veel meer dan meubels van punt a naar punt b brengen. Wij bieden een totaalservice aan en zoeken altijd de slimste manier om te verhuizen. Elke verhuisbeweging verloopt zonder schade, binnen de afgesproken tijd, op een veilige en ecologische manier. Zo behaalden we als enige verhuisfirma in BelgiĂ« VCA-, ISO 9001- en ISO 14001-certificaten voor veiligheid, kwaliteit en milieu. 

Om ons streven naar slim, duurzaam en ecologisch verhuizen kracht bij te zetten, namen we Kodibox over. Dat jonge, Belgische bedrijf deelt namelijk sinds zijn oprichting onze waarden. Ter illustratie: de slimme verhuisdozen van Kodibox stoten 16 keer minder CO2 uit dan kartonnen verhuisdozen. Omdat de boxen uit duurzaam kunststof vervaardigd zijn, kunnen ze tot 400 keer hergebruikt worden.

Een meerwaarde voor bedrijven en particulieren

Kodibox biedt een alternatief voor kartonnen verhuisdozen voor zowel bedrijven als particulieren. Om de dienstverlening naar bedrijven en particulieren te optimaliseren, nam Vervaet Verhuis onder meer 3 nieuwe werknemers in dienst.

“We maakten zelf al enige tijd gebruik van de boxen van Kodibox bij onze bedrijfsverhuizingen. We willen we nu ook particulieren dit milieuvriendelijk alternatief voor de veelgebruikte ‘bananendozen’ aanbieden”, aldus commercieel directeur Kurt Van Synghel.

Voordeliger dan ‘bananendozen’

De huur van kunststof verhuisdozen is voordeliger dan het gebruik van kartonnen verhuisdozen als je alle kosten in rekening brengt:

  • Tijdwinst
  • Minder kans op schade en/of verlies
  • Minder rugklachten
  • Makkelijk vervoerbaar

Ontdek de vele voordelen op de website van Kodibox