Vervaet Verhuis is met zijn jarenlange ervaring een gevestigde waarde binnen de verhuissector in BelgiĆ«. Onder leiding van Kurt Van Synghel (commercieel directeur) en Hendrik Vanderhenst (operationeel directeur) is Vervaet Verhuis uitgegroeid tot een veelzijdige verhuispartner die zijn klanten een uitgebreide totaalservice aanbiedt. Ontzorgen is onze belangrijkste drijfveer, kwaliteit is de norm
We denken proactief met u mee en ondersteunen waar nodig of gewenst, van planning en werfinrichting tot (de)montage en eco-vriendelijk leegmanagement. Daarnaast zijn wij een Erkend Verhuizer en volwaardig lid van de Belgische Kamer der Verhuizers.

Onze 3 kernwaarden

We zijn de enige verhuisfirma in BelgiĆ« die zowel het ISO 9001-certificaat, als het ISO 14001- en VCA**-certificaat in de wacht sleepte. Deze drie managementcertificaten zijn ons kompas in alles wat we doen. Deze manier van werken is een meerwaarde voor onze medewerkers, onze klanten en iedereen die met ons bedrijf in contact komt.

Kwaliteit - ISO 9001

Veiligheid - VCA**-attest

Duurzaamheid - ISO 14001 

Duurzaam innoveren

Europa wil klimaatneutraal zijn tegen 2050. Dat vraagt een bijdrage van iedereen.

Niet alleen de eigen voetafdruk, maar die van de hele waardeketen van het product moet in kaart worden gebracht. We berekenen onze impact: welke materialen zijn kritiek, voor welke bestaan er alternatieven en voor welke niet? Zo kunnen we strategisch belangrijke leveranciers identificeren en er een relatie mee opbouwen. Een relatie die verder gaat dan enkel bestellen en betalen, maar ook samen nadenken over een andere opbouw van de waardeketen.

De omslag naar een duurzame onderneming veronderstelt in de eerste plaats een andere visie op winst. De doelstelling van onze onderneming is niet om op korte termijn zoveel mogelijk winst te maken, wel om op lange termijn waarde te creĆ«ren voor alle belanghebbenden. Het duurzaamheidsstreven is doorgedrongen tot in de kern van het bedrijf. Investeringsbeslissingen worden niet langer enkel getoetst aan het financiĆ«le plaatje. Dat impliceert dat wij bereid zijn om beslissingen te nemen met het oog op de lange termijn, ook als daar op de korte termijn geen winst aan vasthangt. De klimaatuitdaging doet ons verder innoveren.

Ontdek hoe leegmanagement hiertoe bijdraagt

Onze medewerkers zijn onze belangrijkste troeven

Onze medewerkers zijn onze belangrijkste troeven. We gaan voortdurend met hen in overleg zodat we hun gezondheid en welzijn kunnen blijven optimaliseren.

Aangezien de job van verhuizer een knelpuntberoep is, investeren we zelf in heel wat in trainingen en opleidingen (ergonomie, veiligheid, EHBO, bediening materiaal...) voor onze medewerkers. Samen met onze externe, gekwalificeerde partners behaalden alle verhuizers een VCA-attest.

Daarnaast beschikken ze allemaal over een P-kaart, die zij steeds bij zich hebben. Via peterschap, een coach op de werkvloer, een interne preventieadviseur en VGM-functionaris zorgen we voor een aangename en veilige werkomgeving. 

Vervaet Verhuis is een team, dat geldt ook na de werkuren. Sportievelingen en enthousiastelingen kunnen aansluiten in onze zaalvoetbal- en/ofwielerclub. Wie liever niet mee fietst of voetbalt, is steeds welkom om te supporteren aan de zijlijn!

Bekijk onze openstaande vacatures

Wenst u meer informatie over onze werking? 

Neem vrijblijvend contact op, we bespreken graag de mogelijkheden!